Partners

Vanderlande Industries B.V.

Vanderlande is wereldmarktleider in bagagesystemen op luchthavens en sorteersystemen voor pakket- en postdiensten. De onderneming is ook een toonaangevende leverancier van magazijnautomatisering.
 
Wereldwijd worden er op luchthavens per jaar maar liefst 3,2 miljard stuks bagage via Vanderlande systemen afgehandeld, oftewel 8,8 miljoen per dag. Deze systemen zijn op 500 verschillende luchthavens actief en op 17 van de top-25 in de wereld. Daarnaast sorteren de systemen van Vanderlande wereldwijd meer dan 20 miljoen pakketten per dag (300 stuks per seconde) voor verschillende klanten waaronder de vier grootste sorteercentra voor pakket- en postdiensten ter wereld. Bovendien vertrouwen 12 van de Europese top-20 e-commerce ondernemingen en veel distributiebedrijven op de efficiënte en betrouwbare oplossingen van Vanderlande.

De onderneming richt zich op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en concurrentiepositie van haar klanten. In nauwe samenwerking streeft Vanderlande naar verbetering van hun operationele activiteiten en logistieke prestaties. Het uitgebreide portfolio van Vanderlande met geïntegreerde oplossingen – innovatieve systemen, intelligente software en life-cycle support – resulteert in snelle, betrouwbare en efficiënte automatiseringstechnologie.

Vanderlande is opgericht in 1949 en telt meer dan 3.300 werknemers op diverse locaties op alle continenten. Met een stijgende omzet van inmiddels meer dan een miljard euro heeft de onderneming in de afgelopen zes decennia wereldwijd een reputatie opgebouwd als zeer betrouwbare partner voor efficiënte logistieke automatiseringssystemen.

Ga voor meer informatie over de onderneming, haar producten en technologieën en carrièremogelijkheden naar www.vanderlande.com.

Vanderlande Industries B.V.
Vanderlandelaan 2
5466 RB VEGHEL www.vanderlande.com

Telefoon: +31 413 49 49 49